BEREIKBAARHEID


Verkeersomleidingen
Het verkeer op de ring in Eindhoven moet ter hoogte van de Kennedylaan rekening houden met omleidingen gedurende Park Hilaria.

Het stukje Kennedylaan tussen de Vincent van den Heuvellaan en de rondweg is afgesloten vanaf 23 juli tot en met 11 augustus. Verkeer dat via de Kennedylaan vanuit het noorden richting het centrum wil, wordt via de Onze Lieve Vrouwestraat, Insulindelaan, Professor Doctor Dorgelolaan omgeleid. Andersom, van het centrum richting het noorden geldt dezelfde omleiding.

Tijdens Park Hilaria wordt ook de buurt Woenselse Watermolen afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer mag de wijk in.

Wil je weten waar verkeershinder plaatsvindt tijdens wegwerkzaamheden en evenementen in Eindhoven? Kijk dan op de kaart van de gemeente Eindhoven. Via de routeplanner kun je vooraf een route plannen. Vergeet niet onder de datum het gewenste tijdstip van reizen in te voeren.

PARKEREN
Parkeren kan op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Volg de borden richting het centrum van Eindhoven en vervolgens richting TU/e. Het dagtarief is € 7 per dag.

P+R: je kunt de auto ook parkeren op P+R terrein Meerhoven aan de rand van de stad en van hieruit met het openbaar vervoer naar het centrum reizen.

OVERIG

Openbaar vervoer
Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. Het terrein bevindt zich op loopafstand van Centraal Station.

Fietsenstalling
Bij de hoofdentree aan de centrumzijde van het evenemententerrein en bij de entree aan de noordzijde kunt u uw fiets parkeren in de bewaakte fietsenstallingen. Het dagtarief is € 1 per fiets en € 1,50 voor brommers/scooters en motoren.

Taxi standplaats
Voor een veilig ritje naar huis zijn er genoeg taxi's beschikbaar. De taxi standplaats vindt u bij de hoofdentree aan de Vincent van den Heuvellaan.

 

Invalidenparkeerplaats
De invaliden invalidenparkeerplaats is dit jaar te vinden aan de Rachelsmolen. Houders van een invalidenparkeerkaart kunnen hun voertuig parkeren op het terrein van Fontys. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Rachelsmolen vanuit de Montgomerylaan.