Park Hilaria blijft onverminderd succesvol

Park Hilaria blijft onverminderd succesvol

De achttiende editie van Park Hilaria heeft maar liefst 450.000 bezoekers getrokken. De afgelopen 10 dagen werd er in Eindhoven weer volop genoten van de vele kermisattracties voor jong en oud, de live optredens van diverse artiesten en de vele gezellige eet- en drinkgelegenheden. Mede dankzij het heerlijke zomerweer heerste er een gezellige sfeer op het terrein.

Succesnummers

Nieuw dit jaar en tevens erg populair was de spectaculaire attractie Devil Rock. Ook de Airrace Bungee werd door de bezoekers hoog gewaardeerd. Museum door de Stad en Park Hilaria werkten deze editie voor het eerst samen wat resulteerde in een aantal bijzondere attracties waarbij het verleden, heden en toekomst van ons vervoer op bijzondere wijze onder de aandacht van het publiek werd gebracht. De jongsten Park Hilaria fans genoten elke dag van Park Hilaria mascotte Larie Kanarie.

Trekpleister Biergarten

De Biergarten, met dagelijks optredens van Kult-Schlagerzanger Thorsten von Lippe Biesterveld, was deze editie erg populair. De publiekslieveling zorgde, samen met zijn trouwe fans en de gezellige aankleding, voor een fijne sfeer waar velen zich avond aan avond opperbest vermaakten.

Organisatie Park Hilaria

De organisatie van Park Hilaria staat jaarlijks voor de uitdaging om een boeiend aanbod aan attracties, muziek en straattheater bijeen te brengen dat een breed publiek aanspreekt. Daarin is zij ook dit jaar weer naar tevredenheid geslaagd. Projectleider Mariola Scheepstra: "Wij zijn ontzettend blij en trots dat we samen met alle exploitanten, vrijwilligers, crew, EHBO en beveiligers wederom zo’n mooi feest hebben gemaakt."

Park Hilaria staat volgend jaar gepland van 31 juli tot en met 9 augustus 2020. Volg Park Hilaria ook via social media.

Terug