Algemene informatie

ENTREE

Entree tot het park is gratis. Voor je bezoek aan Park Hilaria hoef je niet te beschikken over een coronatoegangsbewijs. Een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs dat je hersteld bent van corona is dus niet nodig. Je bent van harte welkom! Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden en 1,5 meter afstand te houden van anderen. Het nuttigen van meegebrachte alcoholische consumpties is niet toegestaan. 

PINNEN

Vanwege het coronavirus vragen we je zoveel mogelijk te betalen met pin. Zo voorkomen we een extra contactmoment. Betaal je liever met contant geld? Probeer dan te betalen zonder handcontact te maken. De dichtstbijzijnde pinautomaat vind je in het Centraal Station. 

CORONAMAATREGELEN

Park Hilaria krijgt dit jaar een ruimere opzet met extra aandacht voor de gezondheidsmaatregelen. Met een ruimere opstelling tussen de attracties en een duidelijk aangegeven looproute kun je onderling voldoende afstand houden. Daarnaast gelden de bekende gezondheidsmaatregelen. Er zijn voldoende mogelijkheden om je handen te desinfecteren; de toiletten en toonbanken worden vaker gereinigd en we vragen je zoveel mogelijk met pin te betalen. Last but not least, bij klachten verzoeken we je thuis te blijven/Park Hilaria niet te bezoeken. 

DRUKTEMETER

Via de druktemeter op de website (live tijdens openingstijden) kun je zien hoe druk het is en daarmee het juiste moment kiezen voor je bezoek aan Park Hilaria. Het evenemententerrein wordt, net als voorgaand edities, omsloten door hekken. Bij de toegangspoorten houdt het goed herkenbare personeel van Park Hilaria de bezoekersaantallen bij. Als het te druk wordt, worden de ingangen tijdelijk afgesloten. Buiten het terrein is er dan ruimte voor een wachtrij. 

PARKEREN

Op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) zijn voldoende parkeermogelijkheden. Volg de borden richting het centrum van Eindhoven en houd vervolgens de borden richting TU/e aan. Het dagtarief is € 7,50.

Invalidenparkeerplaats

De invalidenparkeerplaats vind je aan de Rachelsmolen. Houders van een invalidenparkeerkaart parkeren op het Fontys terrein. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Rachelsmolen vanuit de Montgomerylaan.

Openbaar vervoer

Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. Het terrein bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Kijk voor actuele reisinformatie op ns.nl.

Fietsenstalling

Bij de hoofdentree aan de centrumzijde en bij de entree aan de noordzijde parkeer je je fiets in bewaakte fietsenstallingen. Het dagtarief is € 1,00 per fiets en € 1,50 voor brommers, scooters, motoren.

Taxistandplaats

De taxistandplaats vind je bij de hoofdentree aan de Vincent van den Heuvellaan.

Volg Park Hilaria op Facebook, Twitter en Instagram!