Algemene informatie

Van 5 t/m 14 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

ENTREE EN OPENINGSTIJDEN

Entree tot het park is gratis! We zijn open op:

Vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus van 14.00 uur tot 00.30 uur
Zondag 7 t/m donderdag 11 augustus van 14.00 uur tot 24.00 uur
Vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus van 14.00 uur tot 00.30 uur
Zondag 14 augustus van 14.00 uur tot 24.00 uur

Op maandag 8 augustus is er van 14:00 tot 15:00 een prikkelarm uur. 

PINNEN

 De dichtstbijzijnde pinautomaat vind je in het Centraal Station.  

PARKEREN

Op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) zijn voldoende parkeermogelijkheden. Volg de borden richting het centrum van Eindhoven en houd vervolgens de borden richting TU/e aan. Het dagtarief is € 7,50.

In Parking Fellenoord (max. 5 minuten lopen) kun je tijdens Park Hilaria - na reservering - met korting parkeren, vanaf € 4,00 per dag.

LICHAMELIJKE BEPERKING?

Park Hilaria is toegankelijk voor mindervaliden. Echter zijn de middenberm en de zijbermen van de Kennedylaan relatief hoog en een groot gedeelte van de middenberm is gras. Er zijn op diverse locaties opritten en er is een invalide toilet aanwezig bij de EHBO op het terrein. De invalidenparkeerplaats vind je aan de Rachelsmolen. Houders van een invalidenparkeerkaart parkeren op het Fontys terrein. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Rachelsmolen vanuit de Montgomerylaan. 

ETEN MET EEN ALLERGIE OF DIEET

 Op Park Hilaria valt heel veel te smullen. Wist je dat de poffertjes bij de poffertjessalon 100% vegan zijn en er ook vegetarische bratworsten te koop zijn bij de Biergarten. Bij het Hollario terras en bij de Biergarten kan je terecht voor een glutenvrij biertje. Maak je dieetwensen kenbaar bij het bedienend personeel. 

OPENBAAR VERVOER

Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. Het terrein bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf dinsdag 9 augustus rijden er door geplande werkzaamheden tussen Boxtel en Eindhoven Centraal geen treinen maar bussen. Kijk voor actuele reisinformatie op ns.nl.

FIETSENSTALLING

Bij de hoofdentree aan de centrumzijde en bij de entree aan de noordzijde parkeer je je fiets in bewaakte fietsenstallingen. Het dagtarief is € 1,00 per fiets en € 1,50 voor brommers, scooters, motoren.

TAXISTANDPLAATS

De taxistandplaats vind je bij de hoofdentree aan de Vincent van den Heuvellaan.