Algemene informatie

Van 2 t/m 11 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast ruim negentig spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

ENTREE EN OPENINGSTIJDEN

Entree tot het park is gratis! We zijn open op:

VRIJDAG EN ZATERDAG               14:00- 00:30
ZONDAG T/M DONDERDAG   14:00- 24:00 

Op maandag is Park Hilaria van 14:00 tot 16:00 uur PRIKKELARM 

Pinnen

De dichtstbijzijnde pinautomaat vind je in het Centraal Station.

HONDEN

Honden zijn toegestaan op Park Hilaria, mits aangelijnd.

LICHAMELIJKE BEPERKING?

Park Hilaria is toegankelijk voor mindervaliden. Echter zijn de middenberm en de zijbermen van de Kennedylaan relatief hoog en een groot gedeelte van de middenberm is gras. Er zijn op diverse locaties opritten en er is een invalide toilet aanwezig bij de EHBO op het terrein. De invalidenparkeerplaats vind je aan de Rachelsmolen. Houders van een invalidenparkeerkaart parkeren op het Fontys terrein. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Rachelsmolen vanuit de Montgomerylaan. 

 

Parkeren

Op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) zijn voldoende parkeermogelijkheden. Volg de borden richting het centrum van Eindhoven en houd vervolgens de borden richting TU/e aan. Het dagtarief is € 7,50.

verkeersomleidingen

Het verkeer op de ring in Eindhoven moet ter hoogte van de Kennedylaan rekening houden met omleidingen gedurende Park Hilaria. Het stukje Kennedylaan tussen de Vincent van den Heuvellaan en de rondweg is afgesloten vanaf 28 juli tot en met 16 augustus. Verkeer dat via de Kennedylaan vanuit het noorden richting het centrum wil, wordt via de Onze Lieve Vrouwestraat, Insulindelaan, Professor Doctor Dorgelolaan omgeleid. Andersom, van het centrum richting het noorden geldt dezelfde omleiding.

Tijdens Park Hilaria wordt ook de buurt Woenselse Watermolen afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer mag de wijk in.

Wil je weten waar verkeershinder plaatsvindt tijdens wegwerkzaamheden en evenementen in Eindhoven? Kijk dan op de kaart van de gemeente Eindhoven. Via de routeplanner kun je vooraf een route plannen. Vergeet niet onder de datum het gewenste tijdstip van reizen in te voeren.

OPENBAAR VERVOER

Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. Het terrein bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Kijk voor actuele reisinformatie op ns.nl.

 

 

 

Gedragsregels

Om er voor te zorgen dat iedereen met plezier Park Hilaria bezoekt, gelden er enkele gedragsregels op het terrein. Bij overtreding van de gedragsregels kan de toegang tot Park Hilaria ontzegd worden. Op het terrein worden cameraopnames gemaakt.

1. Het is verboden om:
       - de orde te verstoren en de gedragsregels te overtreden;
       - zich met (brom)fietsen of voertuigen op het terrein te begeven en te bevinden;
       - op het terrein goederen te verhandelen zonder uitdrukkelijke toestemming van Park Hilaria;
       - zonder toestemming van Park Hilaria op- en rondom het terrein promotionele activiteiten te verrichten.
2. Ongewenst gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd.
3. We houden Park Hilaria samen schoon.
4. Het verblijf op Park Hilaria is geheel op eigen risico.

En natuurlijk:

6. Herhalingsbezoek wordt op prijs gesteld.
7. Geniet met volle teugen op Park Hilaria!

FIETSENSTALLING

Bij de hoofdentree aan de centrumzijde en bij de entree aan de noordzijde parkeer je je fiets in bewaakte fietsenstallingen. Het dagtarief is € 1,00 per fiets en € 1,50 voor brommers, scooters, motoren.

TAXISTANDPLAATS

De taxistandplaats vind je bij de hoofdentree aan de Vincent van den Heuvellaan.

ETEN MET EEN ALLERGIE OF DIEET

Op Park Hilaria valt heel veel te smullen. Wist je dat de poffertjes bij de poffertjessalon 100% vegan zijn en er ook vegetarische bratworsten te koop zijn bij de Biergarten. Bij het Hollario terras en bij de Biergarten kan je terecht voor een glutenvrij biertje. Maak je dieetwensen kenbaar bij het bedienend personeel.