Vliegende start voor Park Hillaria
Veel publiek voor grote attracties en live-optredens

Vliegende start voor Park Hillaria

Park Hilaria 2022 heeft een drukbezocht openingsweekend achter de rug. Sinds het openen van de poorten op vrijdagmiddag hebben maar liefst 150.000 mensen het tijdelijk pretpark op de Kennedylaan bezocht. Door jong en oud werd er genoten van de 99 aanwezige attracties, spelletjeskramen en eettentjes, was het gezellig druk op de terrassen en ging het dak eraf van Hollario Feestcafé.

Meer grote attracties

Park Hilaria kent dit jaar meer grote, spectaculaire attracties dan voorheen. Met o.a. de Power Surge, de Chaos, de Around the Wolrd XL zweefmolen, de Propeller en de Eclipse komen de echte thrillseekers dan ook volop aan hun trekken. Maar ook de jongste bezoekers genieten van de vele kinderattracties waaronder de mini-zweefmolen, een Reis door Toverland, de draaimolen en de nieuw Race-O-Rama.

Hollario Feestcafé


Na twee jaar van afwezigheid is Hollario Feestcafé weer terug op Park Hilaria. Op vrijdag- en zaterdagavond genoten vele liefhebbers van Hollandse hits van de live-optredens van o.a. Danny Canters, Roykuh en Jan Biggel en zorgde feest DJ Angelo voor een geweldige sfeer. Ook de komende dagen staan er elke avond live-optredens gepland en maken onder andere Ferry de Lits en Django Wagner hun opwachting.

< Terug