Goed openingsweekend voor Park Hilaria

Goed openingsweekend voor Park Hilaria

Het tijdelijk pretpark op de Kennedylaan Park Hilaria heeft een gezellig openingsweekend achter de rug. Achter de poorten met een geheel vernieuwde uitstraling, genoten sinds vrijdagmiddag maar liefst 110.000 mensen van de bijna 90 attracties, was het tussen de buien door gezellig druk op de terrassen en ging ’s avonds het dak eraf tijdens de liveoptredens in Hollario Feestcafé.

 
Voor jong en oud

Thrillseekers zijn dit jaar bij Park Hilaria weer aan het goede adres. Naast de bekende Tornado, Eclipse, Chaos en Power Wave zijn de spectaculaire nieuwe attracties zoals de Entertainer, Mega Slide en Heroes City XXL erg in trek. Ook de jongere bezoekers hadden het dit weekend erg naar hun zin en genoten volop van de vele (kinder)attracties waaronder de Crazy Tea Party, een reis door Toverland en Race-O-Rama. 


Hollario Feestcafé


Op vrijdag- en zaterdagavond genoten vele liefhebbers van Hollandse hits van de liveoptredens van o.a. Danny Canters, Monique Smit en Marco Kanters en zorgden de DJ’s  voor een geweldige sfeer. Ook de komende dagen staan er elke avond liveoptredens gepland en maken onder andere Danny Froger, Django Wagner en Marco Schuitmaker hun opwachting.


Nog een volle week plezier


Park Hilaria duurt nog tot en met zondag 13 augustus en is gratis toegankelijk. 

< Terug