Drukbezocht openingsweekend Park Hilaria

Drukbezocht openingsweekend Park Hilaria

Eindje anders
Park Hilaria is dit jaar een ‘Eindje anders’; de opzet is ruimer, er is een looproute aangegeven en de imposante toegangspoort kan in geval van (te) grote drukte tijdelijk worden gesloten. Deze 19e editie van Park Hilaria moet het helaas zonder de feesttent Hollario en de aanwezigheid van Larie doen, maar biedt meer terrassen en nieuwe spectaculaire attracties zoals de gloednieuwe achtbaan Time Machine the Coaster en de allernieuwste zweefmolen El Mundo. 

Druktemeter
Zowel bezoekers als ondernemers zijn tevreden over de aangepaste opzet. Het is gezellig druk op het terrein en iedereen kan voldoende afstand houden. Zaterdagavond gaf de speciale druktemeter op de site aan dat het maximumaantal gasten bereikt dreigde te worden en werd men verzocht een ander moment te kiezen om naar Park Hilaria te komen. Daar werd goed gehoor aan gegeven, waardoor het sluiten van de poorten uiteindelijk niet nodig was.

Nog een volle week plezier
Park Hilaria vindt nog plaats tot en met aanstaande zondag 8 augustus en is gratis toegankelijk. Op de website vind je alle informatie over de deelnemende attracties, openingstijden en bereikbaarheid beschikbaar en kan de druktemeter geraadpleegd worden.

< Terug