20ste editie van Park Hilaria zeer geslaagd

20ste editie van Park Hilaria zeer geslaagd

Ruim 450.000 mensen hebben de afgelopen tien dagen een bezoek gebracht aan Park Hilaria. Ondanks de tropische temperaturen kwamen vanuit de gehele regio families, gezinnen en jongeren naar Eindhoven voor de 99 aanwezige attracties, spelletjeskramen en eet- en drinkgelegenheden en genoten zij van de vele live-optredens in Hollario Feestcafé.

De 20ste editie van Park Hilaria kende meer grote attracties dan voorheen. Onder de thrillseekers waren met name de spectaculaire Power Surge, de Around the World XL zweefmolen en de Eclipse erg populair. Voor de liefhebbers van het Nederlandstalig lied werd de terugkeer van Hollario Feestcafé zeer enthousiast ontvangen. De vele artiesten zorgden avond aan avond voor een geweldige sfeer. Net als de voorgaande jaren wisten ook weer veel gezinnen en families hun weg naar Park Hilaria te vinden. De hoge temperaturen zorgden ervoor dat het de laatste dagen overdag wat rustiger was en bezoekers ervoor kozen juist ’s avonds te komen.

De organisatie is erg te spreken over het verloop van de 20e editie van Park Hilaria: “De afgelopen 10 dagen zijn naar volle tevredenheid verlopen. Mede dankzij de exploitanten, leveranciers, vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers gaat ook deze editie van Park Hilaria de boeken in als zeer geslaagd’, aldus Mariola Scheepstra van Eindhoven247.

Park Hilaria 2023

Volgend jaar vindt Park Hilaria plaats van 4 tot en met 13 augustus 2023. Dan strijkt het tijdelijke pretpark inclusief live entertainment voor de 21ste keer neer op de Kennedylaan in Eindhoven.

< Terug