Park Hilaria blijft je verrassen


Van 5 t/m 14 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Projectmanager Mariola Scheepstra van organisator Eindhoven247: 

Van ver vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix creëert een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

Voor ieder wat wils

Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook diverse nostalgische attracties. Stap op in Wuzzle kindertrein en start je avontuur! Durf jij niet in de mini-zweefmolen? Ga dan samen op reis door Toverland! 

Hollario

Hollario is het gratis toegankelijke muziekplein op Park Hilaria en vanwege de talloze live optredens van Nederlandstalige artiesten een echte publiekstrekker. Fans van Schlagermuziek, bier und bratwurst kunnen een bezoek brengen aan de Duitste Biergarten. Maar wist je dat het ook heerlijk bijkomen is in de Poffertjessalon of de Surf Boulevard? Of bij één van de vele andere eet- en drinkgelegenheden op het terrein.