Django Wagner

Django Wagner

Dat het zigeunerbloed door de aderen van Django Wagner stroomt is duidelijk te horen in zijn superhit Kali. De single waaraan het wereldberoemde Rosenberg Trio meewerkte staat wekenlang in de hitlijsten en wordt een echte feestklassieker.

Na deze single volgden grote hits als: Mooie Blauwe Ogen, Mijn Naam Dat Is Marina en Maar Toch Blijf Jij Me Trouw. De zanger is inmiddels immens populair en overal waar hij optreedt gaat het dak er af! Zijn indrukwekkende stemgeluid laat de boxen op het podium letterlijk trillen door de geweldige sound en zijn uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefd artiest.

Django Wagner heeft niet stilgezeten. Buiten de zeer goed ontvangen platen met Outsiders zagen ook de singles Ik Wil Bij Je Zijn, Als De Zomer Komt, Volare en Jij Bent Anders Nu het levenslicht. Deze solo singles staan ook op zijn nieuwe album Heerlijke Zwoele Nacht.
Muziek roept sfeer op, prikkelt mensen en brengt emoties en is goed voor je op allerlei gebieden. Ook verbindt muziek mensen. Mijn vak is het mooiste wat er is, het is heerlijk om mensen blij te maken met nieuwe liedjes en optredens.
Op het album staan naast de laatste singles ook 8 nieuwe nummers.

 

< Back