ZO KOM JE HET SNELSTE OP PARK HILARIA


Verkeersomleidingen
Het verkeer op de ring in Eindhoven moet ter hoogte van de Kennedylaan rekening houden met omleidingen gedurende Park Hilaria.

Het stukje Kennedylaan tussen de Vincent van den Heuvellaan en de rondweg is afgesloten vanaf 28 juli. De Onze Lieve Vrouwestraat blijft in twee rijrichtingen open. Verkeer dat via de Kennedylaan vanuit het noorden richting het centrum wil, wordt via de Onze Lieve Vrouwestraat en Montgomerylaan omgeleid. Andersom, van het centrum richting het noorden, wordt verkeer via de Montgomerylaan en de Onze Lieve Vrouwestraat omgeleid. 

Meer informatie over de reconstructie van de John F. Kennedylaan na Park Hilaria kunt u vinden op de website van de gemeente Eindhoven.

Tijdens de kermisdagen wordt ook de buurt Woenselse Watermolen afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer mag de wijk in.


PARKEREN
Parkeren kan op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Volg de borden richting het centrum van Eindhoven en vervolgens richting TU/e. Het dagtarief is € 7,50 per dag.

OVERIG

Openbaar vervoer
Park Hilaria is goed bereikbaar per trein en bus. Het terrein bevindt zich op loopafstand van Centraal Station. Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl

Fietsenstalling
Bij de hoofdentree aan de centrumzijde van het evenemententerrein en bij de entree aan de noordzijde kunt u uw fiets parkeren in de bewaakte fietsenstallingen. Het dagtarief is € 0,50 per fiets en € 1,00 voor brommers/scooters/motoren.

Taxi standplaats
Voor een veilig ritje naar huis zijn er genoeg taxi's beschikbaar. De taxi standplaats vindt u bij de hoofdentree aan de Vincent van den Heuvellaan.

Invalidenparkeerplaats
De invaliden invalidenparkeerplaats is dit jaar te vinden aan de Rachelsmolen. Houders van een invalidenparkeerkaart kunnen hun voertuig parkeren op het terrein van Fontys. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Rachelsmolen vanuit de Montgomerylaan.