PRIVACYBELEID PARK HILARIA

Hierbij informeren we je graag over ons privacy beleid, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie d.d. 25 mei 2018. Ons beleid ziet toe op de manier waarop we jouw persoonsgegevens verzamelen en hoe we daarmee omgaan.

Eindhoven247 B.V. streeft ernaar de privacy van relaties en bezoekers te beschermen. Dit privacy beleid heeft als doel jou te informeren over hoe wij informatie verzamelen, voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden verzameld, waar de gegevens worden opgeslagen, hoe lang wij ze bewaren en beveiligen, welke rechten jij hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens en hoe je gebruik kan maken van deze rechten.

Eindhoven247, gevestigd in Eindhoven,  is verantwoordelijk voor de gegevens die verzameld worden voor het evenement Park Hilaria. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur een bericht naar ons postadres (Postbus 411, 5600AK Eindhoven) of per e-mail via info@eindhoven247.nl.

1. WELKE INFORMATIE WORDT VERZAMELD EN WAAROM?

Eindhoven247 verzamelt voor een aantal doelen persoonsgegevens. Wanneer je  advies opvraagt of een aanvraag doet voor vergunningen evenementen of activiteiten of onze website bezoekt of contact met ons opneemt, kunnen wij, afhankelijk van het doel, onderstaande informatie verzamelen.

1.1. Nieuwsbrieven Park Hilaria
Het evenement Park Hilaria wordt georganiseerd door Eindhoven247 stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Hiervoor gebruiken wij de persoonsgegevens die jij met ons deelt wanneer je je abonneert op het ontvangen van nieuwsbrieven via de website van Park Hilaria. Deze nieuwsbrieven zijn gericht op kennisdeling. Jouw voornaam en e-mailadres krijgen wij via het invulformulier op de website van het evenement. Daarnaast kun je mondeling of tekstueel worden uitgenodigd om je aan te melden.

1.2. Park Hilaria kermis Exploitanten
Wanneer het evenement Park Hilaria een exploitatie contract aangaat met een bedrijf, wordt het bedrijf aangemerkt als ‘exploitant’ van het evenement. Als jouw bedrijf geïnteresseerd is om Exploitant te worden, momenteel Exploitant is of in het verleden Exploitant is geweest, kunnen wij jouw persoonsgegevens gebruiken voor relatiemanagement, zoals het uitnodigen voor een relatiebijeenkomst.  

1.3 Larieclub
Wanneer je ingeschreven bent voor de Larieclub, verstrekt Park Hilaria jouw gegevens aan Kaartje2Go voor het versturen van een verjaardagskaart. 

2. WAAR BEWAREN WIJ JOUW GEGEVENS?

De gegevens die wij ontvangen en verwerken, worden beheerd door de onderstaande partijen.

2.1. Gmail
Het e-mailverkeer van het evenement wordt gehost door Gmail. Als je contact opneemt via e-mail worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Gmail.

2.2. Google Drive
De overeenkomsten waar jouw persoonsgegevens in staan, worden opgeslagen op de Google Drive.

2.3. Content Management System website 
Jouw persoonsgegevens (naam, e-mailadres en bedrijfsnaam) worden opgeslagen in ons online content management systeem van de website van Park Hilaria.

2.4. MailChimp
De nieuwsbrieven worden verzonden via MailChimp. Op het moment dat je exploitant wordt van Park Hilaria wordt je voornaam en e-mailadres opgeslagen in het CRM op de daarvoor bestemde lijst. Vervolgens laadt MailChimp deze gegevens uit het CRM om zo de nieuwsbrief te kunnen versturen.

3. HOE LANG BEWAREN WIJ JOUW GEGEVENS?

Wij bewaren jouw gegevens voor een langere periode, maar nooit langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij jouw gegevens bewaren, tenzij wij jouw gegevens op grond van een wettelijke regeling langer moeten bewaren.

3.1. Nieuwsbrieven Park Hilaria
Jouw (voornaam en) e-mailadres slaan wij op voor zolang je exploitant of bezoeker bent van Park Hilaria. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is op elk gewenst moment mogelijk via de link die onderaan de nieuwsbrief staat.

3.2. Exploitant Park Hilaria
De gegevens van de exploitanten van Park Hilaria bewaren wij zolang als nodig om de activiteiten uit te voeren die in dit privacy beleid uiteen zijn gezet, tenzij we jouw gegevens langer moeten bewaren op grond van een wettelijke regeling.

4. HOE BEVEILIGEN WIJ JOUW GEGEVENS?

Gegevens worden digitaal opgeslagen in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door ons of door de eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Alleen de medewerkers van Eindhoven247 of de bovengenoemde evenementen voor wie dat noodzakelijk is, voor het goed laten functioneren van de organisatie, hebben toegang. Tevens heeft elke persoon die toegang heeft tot de gegevens een geheimhoudingsplicht.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan de website beveiligd door een SSL certificaat, deze beveiliging is te herkennen aan het groene slotje voor de URL. Dit certificaat betekent dat jouw verbinding met de website privé is.

5. WELKE RECHTEN HEB JIJ MET BETREKKING TOT JOUW PERSOONSGEGEVENS EN HOE OEFEN JE DEZE UIT?

Met betrekking tot jouw persoonsgegevens heb jij de onderstaande rechten. Wanneer jij een van de onderstaande rechten wilt uitoefenen kun je het beste contact met ons opnemen via e-mail: info@eindhoven247.nl

5.1. Recht op inzage
Jij hebt te allen tijde recht op inzage in jouw persoonsgegevens die bij Eindhoven247 zijn vastgelegd en bewaard worden.

5.2. Recht op rectificatie
Wanneer je gegevens onjuist of onvolledig zijn heb jij het recht om dit te laten rectificeren door Eindhoven247.

5.3. Recht op gegevensportabiliteit
Indien jij je gegevens nodig hebt die door Eindhoven247 zijn opgeslagen en je wilt overstappen naar een andere partij of dienst, heb je het recht op overdracht. Wij dienen dan al jouw gegevens over te dragen aan die andere partij.

5.4. Recht op verwijdering
Wanneer je niet langer wilt dat je gegevens bij Eindhoven247 worden vastgelegd, heb je het recht om jouw gegevens te laten wissen.

5.5. Recht op het indienen van een klacht
Indien je vindt dat Park Hilaria/Eindhoven247 niet op de juiste manier omgaat met jouw gegevens, moedigen wij je aan om eerst contact met ons op te nemen. Jij hebt echter altijd het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.