Tijdelijk pretpark Park Hilaria brengt zomers topvermaak in Eindhoven

Tijdelijk pretpark Park Hilaria brengt zomers topvermaak in Eindhoven

3 juli 2019 -  Van 2 tot en met 11 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

Voor ieder wat wils
De intense thrill ride ‘Devil Rock’ staat dit jaar voor het eerst op Park Hilaria. Houd je vast, je krijgt hier heel wat G-krachten te verduren! Terug van weggeweest en alleen geschikt voor bezoekers met een sterke maag zijn de Eclipse, Chaos en Katapult.
Jonge (dino) fans kunnen deze editie op expeditie in de ‘World of Living Dinosaurs’. Ze stappen de jungle in en komen meer te weten over dinosaurussen. Durf jij een dino te aaien? Vervolg daarna je avontuur in de Fun Factory: een familie attractie waar het hele gezin lachend naar buiten komt!
De nostalgische attracties met sfeervolle muziek bevinden zich rondom het Poffertjes Terras.

Hollario
Hollario is het gratis toegankelijke muziekplein op Park Hilaria en vanwege de talloze live optredens van Nederlandstalige artiesten een echte publiekstrekker. Fans van Schlagermuziek, bier und bratwurst brengen een bezoek aan de Duitste Biergarten. Maar wist je dat het ook heerlijk bijkomen is in de Poffertjessalon, the Wild West, Surf Boulevard of bij één van de vele andere eet- en drinkgelegenheden op het terrein?!

Openingstijden
Vrijdag 2 & zaterdag 3 augustus 14:00u tot 00:30u
Zondag 4 t/m donderdag 8 augustus van 14:00u tot 00:00u
Vrijdag 9 & zaterdag 10 augustus van 14:00u tot 00:30u
Zondag 11 augustus van 14:00u tot 24:00u

Entree tot het park is gratis. Ook de live optredens bij Hollario zijn vrij te bezoeken. Kijk voor de actuele (verkeers)informatie, attractielijst en programmering op parkhilaria.nl

Bumper Ballet
De interactieve installatie Bumper Ballet is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen de Koude Kermis van Dropstuff Media en Museum door de Stad van Eindhoven Museum en te zien op Park Hilaria. Beide initiatieven hebben de ambitie om cultureel erfgoed voor een groot publiek toegankelijk te maken en geschiedenis op een nieuwe manier te ontsluiten. Bumper Ballet is een kleine botsautobaan en aanvankelijk een attractie zoals je gewend bent van de kermis, tot het moment waarop de computer het van de botsauto's overneemt. Museum door de Stad heeft het thema 'heden, verleden en toekomst van ons vervoer' en ging van start tijdens de Dutch Technology Week.

Terug