Nieuwe uitstraling met entree als boegbeeld

Nieuwe uitstraling met entree als boegbeeld

Park Hilaria blijft ook in 2017 verrassen

Van 4 tot en met 13 augustus wordt de Kennedylaan in Eindhoven weer omgetoverd tot een sfeervol en spectaculair attractiepark. De bezoekers van Park

Hilaria worden dit jaar al direct verrast door de nieuwe toegangspoorten aan zowel de zuid- als de noordzijde. Deze poorten – ontworpen door Ben Hohmann – visualiseren het unieke karakter van Park Hilaria. Ze nodigen uit om de wonderlijke wereld daarachter te betreden. Want Park Hilaria biedt niet alleen kermisattracties, maar ook straattheater, live optredens van bekende artiesten en bijzondere themapleinen. Een mix van topvermaak in een parkachtige omgeving die garant staat voor een gezellig dagje uit voor de hele familie.

 

Spectaculaire attracties

In het tijdelijke pretpark aan de Kennedylaan staan dit jaar meer dan 100 attracties. Met voor de snelheidsduivels en waaghalzen spectaculaire attracties met aansprekende namen als Tsunami, Breakdance, en Polyp. Terug van weggeweest is de Air - een lange arm van 28 meter hoog waarbij je in een bakje zwaait, draait, vliegt en over de kop gaat - en het grootste, mooiste en engste spookhuis van Nederland the Haunted Mansion. Nieuw op Park Hilaria is The Lost Escape Adventure; een spannend escaperoom avontuur voor de hele familie. Voor deze grote attracties betaalt men dit jaar maximaal € 6 per rit.

Park Hilaria heeft daarnaast ook weer een groot en gevarieerd aanbod van kinderattracties, spellen en familievermaak. En natuurlijk is voor de allerkleinsten Park Hilaria-mascotte Larie, samen met de Vinkjes, ook elke dag aanwezig.

 

Gezellige terrassen met live optredens

Park Hilaria heeft dit jaar verdeeld over het park vijf themapleinen.

Vaste waarden zijn het Hollario muziekplein (een gezellig oer-hollands terras waar dagelijks vanaf 18.00 uur diverse artiesten optreden), het Poffertjesterras en de Biergarten.

Nieuw is het ‘Wilde Westen’ terras, geheel in de stijl van cowboys, cowgirls, revolverhelden en line-dancers.

 Ook nieuw is de Surf Boulevard. Dit terras is ingericht met de sfeer van de boulevard aan het strand van California. Er zijn ‘freaky shakes’ te drinken en kan men de challenge aan om zo lang mogelijk op de surfrodeo te blijven staan.

Park Hilaria vindt plaats van 4 tot en met 13 augustus en is gratis toegankelijk. Op www.parkhilaria.nl is alle informatie over de deelnemende attracties, openingstijden, bereikbaarheid, het programma van Hollario en een plattegrond te vinden.

< Terug