Druk bezocht eerste weekend voor 17e editie Park Hilaria

Druk bezocht eerste weekend voor 17e editie Park Hilaria

Druk bezocht eerste weekend voor 17e editie Park Hilaria


Sinds de poorten van Park Hilaria vrijdagmiddag zijn geopend, hebben bijna 150.000 mensen een bezoek gebracht aan het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan. Dankzij het grote en gevarieerde aanbod van attracties, thematerrassen en live optredens, in combinatie met de fijne temperaturen in de avond, wisten weer veel mensen uit de regio het terrein met topvermaak voor jong en oud te vinden.

Populariteit onverminderd
Vrijdagmiddag 3 augustus opende de nieuwe poorten van Park Hilaria om 14.00 uur en werd het startsein gegeven voor alweer de zeventiende editie van dit Eindhovense topvermaak. Niet alleen de grote attracties trokken de eerste drie dagen veel liefhebbers, ook de ijsjes, slush puppies en koude drankjes vlogen over de toonbanken. Door het zeer warme weer bleef het in de middagen wat rustiger maar des te drukker waren de avonden.   

Bijzonder warm
Vanwege de hoge temperaturen heeft de organisatie extra waterpunten ingericht ook is er de gelegenheid om helemaal af te koelen onder een hilarische douche. Op het terrein zelf is geen zonnebrand aanwezig.

Uniek voor alle leeftijden
Park Hilaria heeft ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. De aanwezigheid van diverse thematerrassen met gratis live-optredens en uiteenlopende eet- en drinkgelegenheden maken Park Hilaria echt uniek in zijn soort.

Terug