Park Hilaria blijft je verrassen


Van 30 juli tot en met 8 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Projectmanager Mariola Scheepstra van organisator Eindhoven247: 

Van ver vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix creëert een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

Voor ieder wat wils

Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook diverse nostalgische attracties. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot. Jonge (dino) fans kunnen dezed editie op expeditie in de ‘World of the Living Dinosaurs’. Ze stappen de jungle in en komen meer te weten over dinosaurussen. Durf jij een dino te aaien? Vervolg daarna je avontuur in de Fun Factory: een familie attractie waar het hele gezin lachend naar buiten komt!

Hollario

Hollario is het gratis toegankelijke muziekplein op Park Hilaria en vanwege de talloze live optredens van Nederlandstalige artiesten een echte publiekstrekker. Fans van Schlagermuziek, bier und bratwurst brengen een bezoek aan de Duitste Biergarten. Maar wist je dat het ook heerlijk bijkomen is in de Poffertjessalon, the Wild West, Surf Boulevard of bij één van de vele andere eet- en drinkgelegenheden op het terrein?!