Park Hilaria blijft je verrassen


Van 2 tot en met 11 augustus 2019 verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Projectmanager Mariola Scheepstra van organisator Eindhoven247: 

Van ver vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix creëert een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

Voor ieder wat wils

Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook diverse nostalgische attracties. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot.

Hollario

Ook dit jaar is er weer het gratis muziekplein Hollario. Bij Hollario feestcafé zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Ben je liefhebber van Schlagermuziek, bier und bratwurst ? Bezoek dan de Duitste Biergarten! Daarna is het heerlijk bijkomen in de Poffertjessalon, Het Wilde Westen, het Tapas terras of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.