Ook Larie is van de partij

HALLO, ik ben Larie
Hoi, ik ben Larie de Kanarie. Je kent mij waarschijnlijk als mascotte van Park Hilaria. Ik vind het heel leuk om met mijn Larievriendjes te spelen. Daarom heb ik ook een eigen website gekregen. Kijk daar gerust eens rond. Je kunt er kleuren, kaartjes sturen en dansen. Doe je ook mee?

Zullen we een keertje afspreken?
Het lijkt me ook heel leuk om elkaar in het echt te ontmoeten. Dan kunnen we samen spelen, dansen, zingen en springen. Van 4 tot en met 13 augustus 2017 vier ik mijn verjaardag op Park Hilaria. Kom je ook? Er is iedere dag weer wat anders te doen!
Mijn Larie Nest vind je midden op Park Hilaria en is niet te missen. Tot dan!!

Het leven van Larie in een eierdop
Een paar jaar geleden waaide mijn ei door een fikse storm weg uit een nest op de Kennedylaan. Sindsdien woon ik in mijn prachtige Larie Nest op Park Hilaria. Net als in een echt huis, is er een bank waar ik mijn boekjes lees, een wasruimte om mijn onderbroeken te wassen en een keuken waar ik lekkere Lariekoekjes bak. Er is zelfs een moestuin en een klein speeltuintje. De Duifjes en Laries kleine vogelvriendjes komen ook altijd langs. Dat is altijd een feest! Ook in 2017 belooft het heel gezellig te worden, want dan viert Larie dat hij vijf jaar oud wordt.

Vlieg uit met de duifjes

De Duifjes zijn vogelvriendjes van Larie. Zij nemen het Larie Nest over wanneer Larie 's avonds naar bed gaat. Vlieg met de duifjes uit en ga op de foto met je familie en vrienden. Een moment om nooit meer te vergeten. Voor eeuwig hilarisch vastgelegd.

 

 

Logo-ehv247.jpg

    
VORMGEVING: C-TWEE CREATIEVE COMMUNICATIE • Webrealisatie: Finetic